Isplivali 34 nova osobna rekorda

kh

Plivački klub Sisak JANAF nastupio je na 13. plivačkom mitingu Vidra. Dora Mihaljević i Mario Maričević osvojili zlatne medalje.

Na mitingu u organizaciji PK ZPK, održanom 20. listopada u Zagrebu na bazenu Utrina, je nastupilo dvanaest klubova iz Hrvatske i jedan iz Bosne i Hercegovine, ukupno 357 prijavljenih natjecatelja.

PK Sisak JANAF nastupio je sa 16 plivačica i plivača (Olivera Šćrbak, Sandra Vujić, Dora Mihaljević, Ema Viljevac, Ema Harčević, Lorena Bilušić, Sara Kirin, Klara Kirin, Hana Šarko, Lorena Kušan, Sara Aldžić, Goran Vujić, Ivan Mitar, Marko Vujnović, Franko Antoliš i Mario Maričević), a na natjecanje su otišli iz punog treninga u bazičnim pripremama kojima je glavni cilj prvenstvo Hrvatske u prosincu. Ovo natjecanje poslužilo im je kao dobar trening i prilika za popravljanje najboljih osobnih rezultata.

Sisak-janafovci su isplivali 34 nova osobna rekorda, a do medalja su došli Dora Mihaljević (osvojila je 1. mjesto u disciplinama 100 m mješovito i 100 m leptir) i Mario Maričević (osvojio je 1. mjesto u disciplini 100 m leptir).

Foto:

najčitanije