Humanitarni teniski turnir

imp

261020211635291944.jpeg

Teniski tereni Silaxa u Capragu ovog su vikenda mjesto održavanja humanitarnog teniskog turnira za stradale u poplavama.
Na ideju o ovakom načinu prikupljanja pomoći došla su trojica Siščana Goran Huskić, Toni Klindić i Trpimir Lovreković, koji su na taj način odlučili prikupljati pomoć za stradale u poplavama.
Pored turnira odvijat će se mnogi popratni sadržaji a sve s ciljem što većeg prikupljanja novčanih sredstava kako bi se pomoglo unesrećenima. Jedan od načina prikupljanja pomoći bit će i prodaja palačinki. Ovoj akciji priključuje se i građanska inicijativa Portal dobrote koja iza sebe ima niz velikih humanitarnih aktivnosti.
Na turniru mogu sudjelovati svi teniski rekreativci. Rok za prijavu je 29. svibnja do 19 sati nakon čega će biti izvlačenje parova.
Turnir će se održati od 30. svibnja do 1. lipnja na teniskim terenima Silaxa u Capragu. U nedjelju, 1. lipnja bit će odigran revijalni meč teniskih parova između domaćina i bivših Dinamovaca Igora Bišćana i Silvia Marića. Cijeli program vodit će poznati radijski voditelj Ivan Vukušić.

najčitanije