Humanitarna aukcija dresova za pomoć ŠNK Banovac Glina

imp

Plakat Akcija Banovac Naslovna

ŠNK Banovac Glina na području Grada Gline djeluje od davne 1913. godine te kroz svoje djelovanje na jednom mjestu okuplja najveći broj mladih iz samog Grada i njegove okolice.
Kroz povijest su kroz klub prolazili na stotine seniorskih igrača, a danas se klub fokusirao upravo na rad s mladima te u ovom trenutku u Školi nogometa ima preko stotinu dječaka od onih najmanjih prstića i limača preko pionira do onih najstarijih, a to su juniori.

Prepoznavši ogromnu energiju i elan u radu s djecom koji ulažu njihovi treneri na čelu s voditeljem Škole nogometa, predstavnici kluba odlučili su reagirati te su u srpnju pokrenuli humanitarno-sportski projekt pod nazivom “Za sljedećih 110 godina Banovca”, a sve to kako bi trenerima i samoj djeci omogućili što bolje uvjete za rad i razvoj.

U periodu od srpnja do danas u klubu su prikupili preko 50 dresova i ostalih artikala najboljih hrvatskih, ali i inozemnih sportaša te će kroz svakodnevne licitacije na Facebook stranici ŠNK Banovac Glina vršiti aukcije odnosno licitacije za svaki artikl.

“Stotinu dječaka na jednom mjestu u Gradu s pretežno starijim stanovništvom je nešto što moramo očuvati i težiti ka povećanju te brojke u budućnosti jer upravo ulaganje u tu mladost je zalog za sigurnu budućnost kluba ali i samog Grada Gline”, poručio je predsjednik kluba g. Antonio Štajdohar.

 

 

 

 

Foto – ŠNK Banovac Glina

najčitanije