Hakl u centru grada

st

261020211635278319.gif

Subota u naš grad dovodi još jedno atraktivno sportsko događanje. Dobra je to vijest za sve haklere, koji će se s uobičajenih gradskih terena preseliti u strogi centar grada. Radi se o Cedevita Basket Touru, košarkaškoj turneji koja se već 10 godina održava po hrvatskim gradovima, a ove godine ponovno u Sisku, i to u sutra u Kranjčevićevoj ulici. Više nam je rekao organizator Bojan Čekada.

‘Ove godine turneja ide u 18 gradova, u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Najbolje ekipe s tih turnira okupljaju se 1. kolovoza u Rijeci na regionalnom natjecanju. Pobjednik tog turnira natjecat će se u Pragu na FIBA World Tour’, rekao je Čekada.

Što se tiče turnira u Sisku, igra se u tri kategorije – do 14 godina, do 16 godina i seniori. Sve ekipe mogu se besplatno prijaviti na web stranici www.basket-tour.com.

Hakl ipak nije sve što očekuje natjectelje i posjetitelje.

‘Osim košarke koja je jako dinamična i zanimljiva, bit će tu i natjecanja u tricama i zakucavanjima. U pauzama utakmica nastupat će brak dance skupina KLC. Sve završava finalnim susretima pod reflektorima’, najavljuje Čekada.

Cedevita Basket Tour na rasporedu je u subotu, 26. lipnja u Kranjčevićevoj ulici u Sisku spočetkom u 17 sati.

najčitanije