Godlerice za sobu čuda

ibb

261020211635271714.jpeg

Nastavlja se niz humanitarnih akcija za opremanje sisačke Sobe čuda, prostora za senzornu terapiju za djecu s poteškoćama u razvoju. Prostor je osiguran u Frankopanskoj ulici, uređenje i edukacija terapeuta su u tijeku, ali i stalni priljev financija kojima se nastoji osigurati da rad započne već u rujnu.

Godina je započela velikom humanitarnom akcijom Večernjeg lista i DM-a, a početkom veljače svoju je ulogu u prikupljanju donacija odigrala i manifestacija Hockey day for hockey hall u organizaciji Kluba hokeja na ledu Sisak. Prošlog su vikenda Udruga Hrvatska žena i Hotel Panonija odradili humanitarnu zabavu za Valentinovo čiji je prihod od ulaznica uplaćen na račun Sobe čuda, a već za vikend pred nama najavila se još jedna humanitarna, sportska priča.

„Godlerice za sobu čuda“ inicijativa je koju potpisuje Hokejski klub Siscia. Program se održava u subotu, 20. veljače od 15 do 17 sati na Klizalištu Zibel, a na repertoaru je nekoliko revijalnih hokejaških utakmica: između sisačke ekipe i gošći iz Sarajeva, između mama i djece članova HK Siscia te utakmica iznenađenja.

Za vrijeme programa na Klizalištu će biti postavljena kutija s logom akcije za prikupljanje donacija.

najčitanije