Fran Čunćić i Tara Bećirević prvaci Hrvatske u kombinaciji 10 plesova

mradenovic

261020211635233330.jpeg

Najteže Prvenstvo RH u sportskim plesovima, kombinacija 10 plesova, održano je u Sisku 2.lipnja u još jednoj uspješnoj organizaciji ŠPK-a TOP STEP.

Topstepovci su, osim zadatka oko organizacije, uspješno pripremili čak 9 plesnih parova u sedam starosnih kategorija. Riječ je o Franu Čunćiću i Tari Bećirević koji su postali prvaci RH u kategoriji mlađih osnovaca.

Tin Kral i Lora Arabadžić plasirali su se u finalu osnovaca na 6.mjesto, dok su 8.mjestu bili Erik Kerep i Tara Fajferić, a 9.mjesto zauzeli su Patrik Cvitić i Kiara Arabadžić. U kategoriji mlađe mladeži 9.mjesto su osvojili Ivor Kerep i Nika Sikora. U kategoriji mladeži Dorian Fajferić i Nika Ivičinec osvojili su 4.mjesto. U kategoriji starije mladeži 7.mjesto osvojili su Luka Peleš i Marija Vuletić, a na 8.mjestu su bili Luka Tominac i Noa Milković.

Osim u kategoriji starije mladeži, Peleš i Vuletić te Tominac i Milković plesali su i u kategoriji U-21. gdje su Luka Tominac i Noa Milković završili na 5.mjestu, a Luka Peleš i Marija Vuletić na 4. mjestu.

U kategoriji odraslih Ivan Ratković i Marta Novak bili su nadomak finalu zauzevši 7. mjesto.

Program u večernjem dijelu obogatili su polaznici Top Step plesnog vrtića, pomladka, suvremenog plesa, break dance kao i grupne i formacijske izvedbe standardnih i latinsko-američkih plesova prvakinja RH TOP GIRLS , TOP LADIES i LITLLE TOP GIRLS i naše plesne veteranke TOP STEP MAME.

Ovim Prvenstvom, TOP STEP se može pohvaliti s 13 naslova prvaka RH u 2019. godini!

foto: Facebook stranica ŠPK TOP STEP

najčitanije