Finale Malonogometnog turnira Vladimir Šikić

ibb

261020211635272673.jpeg

U subotu 23.siječnja 2016. godine u 10:20 sati počinje finalni dan 37. malonogometnog turnira Vladimir Šikić 2015./16. koji se održava u sportskoj dvorani Brezovica u Sisku.
Za početak dana na rasporedu je sama završnica kategorija mladeži nakon čega slijede podjele pehara najboljim ekipama.
Od 14:10 sati slijedi već sad tradicijonalna egzibicijska utakmica mama Metalca i Segeste. Poslije toga na rasporedu je utakmica 3. mjesta veterana i seniora. U 16:05 sati nastupaju cure iz plesno navijačko-akrobatskog kluba cheerleaders “Iskrice” iz Lipovljana. I ove godine na rasporedu je egzibicijska utakmica svećeničke reprezentacije Hrvatske protiv nogometnih sudaca Sisačko-Moslavačke županije.
Od 16:50 sati počinje finale veterana između Caffe bar Atlantida iz Stupnika i Nikšić Automobila Cvjećarnice Lampaš, nakon čega slijedi dodjela pehara za najbolje ekipe, najboljeg igrača, najboljeg strijelca i najboljeg vratara veteranskog turnira.
Glavna egzibicijska utakmica dana je između sponzora NK Metalac Sisak, C.I.O.S. grupe, koju će predvoditi poznati hrvatski nogometaši Igor Bišćan (osvajač Lige prvaka sa ekipom Liverpool u sezoni 2004./05.), Stipe Brnas i drugi, koji će se “sučeliti” sa HNK Segestom Sisak. Poslije te utamice slijedi izvlačenje bogate tombole za gledatelje.
I na kraju dana, u 18:40h, slijedi finalna utakmica seniorskog dijela turnira, u kojoj nastupaju prošlogodišnji osvajači turnira Vulkanizer Mario Petrinja i Auto škole Leteći Medvjedići.

sikic-raspored

najčitanije