Festival rukometa u SD „Brezovica“

mradenovic

261020211635232976.jpeg

U organizaciji RK Sisak, a povodom obilježavanja Dana grada Siska, u subotu 15. lipnja  u SD Brezovica, održat će se 4. po redu Festival rukometa. Cjelodnevno rukometno druženje započet će u 10 sati turnirom u minirukometu, a nastavit će se kroz susrete svih generacija RK Sisak s rukometnim prijateljima iz Kutine, RK Moslavinom.

Na turniru u minirukometu za igrače rođene 2010. i mlađe sudjelovat će osam momčadi raspoređenih u dvije grupe. U grupi A uz domaćina RK Sisak sudjelovat će momčadi Garešnice, Rudara i Sesveta, a u grupi B momčadi Moslavine, Ivanića, Petrinje i Križa. Službeno otvaranje festivala i proglašenje pobjednika turnira se očekuje oko 12 sati.

Od 13 sati na dalje su na rasporedu utakmice generacija 2008., 2006. i 2004. između RK Sisak i RK Moslavina.

Prava poslastica uslijedit će u seniorskoj utakmici od 18 sati u kojoj će Siščani, kao „novopečeni“ drugoligaš, ugostiti jakog kutinskog prvoligaša RK Moslavinu. Ova utakmica će biti svojevrsna promocija prvaka 3.HRL Središte te proslava ulaska u 2.HRL Sjever.

U sklopu seniorske utakmice sisačkoj publici predstavit će se i sve klupske generacije kroz defile parketom Brezovice. Festivalom rukometa ujedno završava za Siščane iznimno uspješna rukometna sezona.

rukomet

najčitanije