Ekipa "Malo si ljut" osvojila 3.Turnir kvartova grada Siska

imp

261020211635243059.jpeg

Jedanaest ekipa borilo se za titulu najbolje na ovogodišnjem 3.Turniru kvartova u malom nogometu koji je jučer na igralištu u Petrinjskoj održan u organizaciji ŠRC-a Sisak.
Kroz natjecanje najbolja je bila ekipa “Malo si ljut” iz Željezare koja je osim pehara koji joj je pripao kao pobjedniku osvojila i 2000 kuna te nagrade organizatora.
Drugo mjesto, pehar, 1000 kuna i nagrade organizatora pripalo je ekipi Galdovo, dok je treće mjesto osvojila ekipa Topolovac, kojoj je također pripao pehar, nagrade organizatora i 500 kuna.
Osim pobjedničkih ekipa nagrade su dobili najbolji igrač, strijelac i vratar turnira.

turnir kvartova 2018 10 turnir kvartova 2018 9 turnir kvartova 2018 8 turnir kvartova 2018 7
Najboljim strijelcem proglašen je Vedran Varačić s 4 postignuta pogotka. “Super turnir, organiziran odlično. Čast mi je biti prvi strijelac turnira, žao mi je što nismo bili prvi na gol razliku. Nadam se ako ostanemo skupa i dogodine da ćemo biti prvaci kvartova.”, rekao je Varačić koji je kao nagradu dobio 30 dana besplatnog kupanja na bazenima u Capragu.
Ivan Marović ponio je titulu najboljeg igrača turnira kvartova u malom nogometu. “Prije svega pohvala ŠRC-u na odličnoj organizaciji turnira u Naselju. Drago mi je da sam izabran za najboljeg igrača turnira u jakoj konkurenciji kvartova gdje je bilo stvarno odličnih igrača. Čestitam svojim suigračima, ipak nogomet stanuje u Željezari Sisak“, kaže Marović koji je također kao nagradu dobio 30 dana besplatnog kupanja na bazenima u Capragu.

turnir kvartova 2018 14 turnir kvartova 2018 13 turnir kvartova 2018 12 turnir kvartova 2018 1
Najboljim vratarem turnira proglašen je Filip Skender koji je svojim obranama izazvao mnogobrojni pljesak publike. “Odličan turnir! Igrala se iznenađujuća kvaliteta nogometa, na kraju čestitamo Željezarcima. Prvo mjesto nam je izmaklo za jedan gol. Čestitam gradu na ovakvoj akciji gdje se skupilo 150 mladih ljudi. Još bi želio istaknuti da me vesele ovakve akcije i da mislim da bi se u Sisku što vise mladi trebali poticati na ovakva druženja. Sve pohvale organizatorima i vidimo se sljedeće godine.”, istaknuo je Skender kojem je pripala ista nagrada kao i najboljem igraču i strijelcu, a to je 30 dana besplatnog kupanja na bazenima u Capragu.

turnir kvartova 2018 6 turnir kvartova 2018 5 turnir kvartova 2018 4 turnir kvartova 2018 3 turnir kvartova 2018 2
Nagradu za Fair Play osvojila je ekipa Pinokio iz Naselja. “Hvala organizatoru na nagradi što su prepoznali da smo bili duša turnira. Turnir je osvojila ekipa iz Željezare, pa mi računamo kao da smo i mi osvojili, svi smo mi prijatelji. Svaka čast na organizaciji i nagradama, vidimo se sljedeće godine.”, rekao je voditelje ekipe Naselje Semir Oraščanin.

najčitanije