Dinamova zaklada „Nema predaje“ daje učenicima i studentima stipendije od 1.750 kuna

imp

Dinamo Nema Predaje Stipendije Vizual1a 960x640

Dinamova zaklada „Nema predaje“ odlučila je u ovoj školskoj i akademskoj godini dodijeliti 10 stipendija učenicima završnih razreda i studentima koji se aktivno bave sportom.

 

„Ideja pokretanja natječaja je nagraditi trud, zalaganje i uspješnost mladih ljudi, a ujedno uz financijsku potporu stipendistima i njihovim obiteljima olakšati školovanje i bavljenje sportom u aktualnoj školskoj i akademskoj godini.“, kažu iz Zaklade.

 

Za učenike i studente koji se prijavljuju, obavezno je članstvo u sportskom klubu registriranom na području Republike Hrvatske koje traje minimalno godinu dana ili da je sportaš pojedinac ili član ekipe osvojio jedno od prva tri mjesta na sportskom državnom ili međunarodnom natjecanju.

 

Iznos mjesečne stipendije po učeniku ili studentu iznosi 1.750 kuna, a stipendije se dodjeljuju na godinu dana i to za deset mjeseci. Natječaj je otvoren do 10. listopada 2022. godine, u 23:59 sati.

 

Iz Zaklade pozivaju sve kandidate koji se namjeravaju prijaviti na Natječaj da detaljno prouče uvjete prijave, opće kriterije u kategorijama učenik i student te da dostave u prijavi sve navedene potrebne informacije i dokumente.

 

Rang lista te odluka o dodjeli stipendija zajedno s podacima o odabranim kandidatima, bit će objavljena na web stranicama Zaklade i GNK Dinama najkasnije do 26.10.2022. godine.

 

Uvjete natječaja možete pogledati ovdje

 

 

Foto – Zaklada Nema predaje

najčitanije