Curling stiže u Sisak

nn

261020211635237418.jpeg

Od početka ove ledene sezone u Sisku je počeo djelovati Curling klub “Sisak”.

“Stupili smo na led prije tri tjedna, napravili kratke pripreme i sada smo spremni zaraziti šire građanstvo, prenijeti ljubav i znanje stvarano godinama izvan rodnog nam grada”, poručuju iz kluba.

Uvod u cijelu ideju dogodit će se na prezentaciji u Ledenoj dvorani Zibel tijekom koje će svi zainteresirani imati priliku sudjelovati u zagrijavanju, poslušati prezentaciju o tehnici, naravi i prirodi igre te se okušati u praktičnom dijelu.

“U curlingu nije važno kojeg ste spola, visine, mase, godišta, imate li tjelesni nedostatak, osoba ste s invaliditetom. U curlingu svi igraju ravnopravno i zajedno. Volja, želja, pozitivan stav jedinio je što vam treba”, poručila je ekipa Curling kluba “Sisak”.

Što se tiče opreme, trebaju vam samo čiste tenisice i dovoljno komotne odnosno široke trenirke u kojima se možete sagnuti i čučnuti, a sve ostalo će za vas pripremiti Culing klub “Sisak”.

Dakle, ukoliko tražite nov i zanimljiv način rekreacije i spremni ste napraviti prve curling korake na sisačkom ledu, dođite u subotu 26.1. u 18 sati u Ledenu dvoranu Zibel.

najčitanije