Concrete Tournament u sisačkom skate parku

mradenovic

261020211635231155.jpeg

Concrete Tournament projekt je Koordinacije udruga mladih Siska kojeg provodi udruga Kištra u suradnji s prijateljskim Malim urbanim festivalom pod pokroviteljstvom Grada Siska. Ovaj ljetni vikend osmišljen je u svrhu promicanja nepopularnih sportskih disciplina i urbane kulture mladih u lokalnoj zajednici.

Sportski dio programa ove će godine osim skateboadera uključiti i vozače BMX-a s ciljem upoznavanja šire zajednice s ovim ekstremnim sportovima i otvaranja mogućnosti prezentacije vještina mladih vozača iz cijele Hrvatske u sisačkom skate parku. Dok će bajkeri otvoriti natjecanje u popodnevnim satima u petak, 23. kolovoza, za skejtere je rezervirana subota, 24. kolovoza.

Za sudjelovanje u natjecanju bit će obavezna registracija koju je moguće izvršiti po dolasku na turnir.

Za najbolje natjecatelje bit će osigurane prigodne nagrade.  Također, svim natjecateljima otvorena je mogućnost kampiranja u “šumici” oko prostora Kluba mladih Skwhat, osigurani su obroci i piće na dan natjecanja, a kamperi će na raspolaganju imati i tuš.

Za glazbeni program nakon održavanja natjecanja pobrinut će se Koordinacija udruga mladih Siska provedbom prvog dijela Malog urbanog festivala u večernjim satima 23. i 24. kolovoza. U petak, 23. kolovoza nastupaju grupe Motus, Petar Punk i Struggles, a u subotu će se prezentirati prvi sisački soundsystem.

najčitanije