Bronca u Splitu, srebro u Srbiji

ibb

261020211635241640.jpeg

Rukometašice Siska 2004. godišta nastavljaju s odličnim rezultatima. U Splitu su sudjelovale na Sportskim igrama mladih gdje su zauzele odlično treće mjesto u Hrvatskoj, izgubivši tek jedan susret, protiv prvakinja Hrvatske ŽARK Splita, a nekoliko dana poslije u Smederevu ponovno je ista ekipa učinila ponosnima cijeli klub i grad.
Turnir u Smederevu jedan je od najjačih turnira u Europi. Sam dolazak 160 ekipa s preko 3000 natjecatelja govori o kakvom se turniru radi. Naše su rukometašice u Smederevo došle u ulozi jednog od favorita, branivši prošlogodišnje zlatno odličje i krenule fantastično, nizom od 6 pobjeda stigle do finala gdje ih je čekao velikan, slovenski Krim. Iako su sisačke rukometašice pokazale jako dobru igru, Slovenke odnose zlato rezultatom 19-17.

”Bez obzira na poraz, ovo je uistinu fantastičan uspjeh za ekipu koja trenira na betonu, nasipima i malim dvoranama. Sve pohvale idu i treneru, Željku Pešutu – Žagi, pomoćnoj trenerici Klaudiji Repustić kao i roditeljima koji su omogućili ovoj ekipi da sudjeluje na ovako velikim natjecanjima”, poručuju iz ŽRK Sisak.

žrk sisak2

najčitanije