Brba i treći put najbolji na maratonu 'Tri rijeke'!

st

261020211635254843.jpeg

Ni na trećem biciklističkom maratonu ‘Tri rijeke – memorijal Zvonko Gavranović’, nitko s trona nije uspio skinuti Siščanina Branimira Brbota, člana BK Roda. Iako je prognoza bila nepredvidiva, vrijeme je poslužilo 50-ak natjecatelja iz cijele Hrvatske da bez većih problema prođu zadanu rutu od 90 kilometara.
‘Ruta se svake godine mijenjala, ali i ove godine je odlična. malo nas je zezao vjetar, ali, srećom, nije bilo kiše’, rekao nam je pobjednik Branimir Brbot koji je rutu prošao za 2 sata i 18 minuta.
‘Ovo je prva godina da se nisam razbolio, pripremao sam se i dva tjedna na Mallorci tako da sam zadovoljan što se tiče priprema. Sad svaki vikend slijedi po jedna utrka, a najvažniji mi je trenutno maraton ‘Franja’ u Sloveniji. To je utrka od 160 km za koju se svake godine pripremam, a ove bih htio završiti među prvima.’
Čestitamo pobjedniku, kao i svim natjecateljima, među kojima se našao i legendarni Vladimir Fumić, višestruki prvak Jugoslavije i sudionik Olimpijskih igara u Montrealu 1976. godine.

najčitanije