Berba medalja za SKOI „Centar“ na PH

mradenovic

251020211635205861.jpeg

Završeno je državno prvenstvo u streljaštvu za osobe s invaliditetom. SKOI “CENTAR” iz Siska, imao je sedam natjecatelja koji su gađali 16 mečeva u različitim disciplinama. Osvojeno je 12 medalja od čega 5 zlatnih, 5 srebrnih i 2 brončane.Katarina Knežić,  državna rekorderka u gađanju serijskom puškom, osvojila je u svojoj disciplini 1. i 3. u disciplini R-4 kategorija SH-2.

Stjepan Sviben, RVI, poznati kutinski pištoljaš i kolega trener, osvojio je 1. mjesto na MK pištolju slobodnog izbora 50 metara te 1.na zračnom pištolju 10 metara.

Marijan Škledar, dvostruki amputirac, RVI 100% osvojio je 1.mjesto u disciplini serijska puška,2. u disciplini R-4 kategorija SH-2 i 2. mjesto u disciplini R-

Drago Števinović u disciplini MK pištolj 25 metara brza paljba u kategoriji SH-1 osvojio je 3.mjesto. Siniša Lovrenović, RVI osvojio je 2.mjesto u disciplini serijska puška kategorija SH-0.

Tihomir Ilijević, RVI osvojio je 1.mjesto u disciplini serijska puška, 2. u disciplini pištolj slobodnog izbora 50 m i 2. u disciplini zračni pištolj 10 m sve u kategoriji SH-0.

Po završetku prvenstva, održan je 2. KUP HSSOI-a na kojem su nastupila dva natjecatelja SKOI „Centar“ . Po pravilima, najboljih 8 rezultata s državnog ulaze u KUP. Gađalo se zračnim pištoljem, a nastupili su Sviben i Ilijević. Sviben je fantastičnim gađanjem osvojio prvo mjesto, dok je Ilijević završio na četvrtom mjestu.

najčitanije