Berba medalja za Siščane u streljaštvu na KUP-u u Vrbovcu

imp

20. Kup Grada Vrbovca

Vrbovec je u nedjelju, 16.lipnja bio domaćin KUP-a grada u streljaštvu serijskom zračnom puškom.

 

Na ovom natjecanju sudjelovao je sisački streljački klub ” HVIDR-a SISAK”, a predstavljalo ga je osmero natjecatelja u raznim starosnim kategorijama. Članovi ekipe su bili Tea Ilijević, Zoja Šaban i Marko Dragosavac.

 

„Ekipa je u potpunosti ispunila očekivanja i s 573 kruga pobijedila. Recimo samo da je razlika pred drugoplasiranima bila čak 19 krugova.
Pojedinačno su članovi kluba uzeli čak 5 od mogućih 6 medalja. U ženskoj kategoriji Tea Ilijević sa nevjerojatnih 196 krugova uzima zlatnu medalju. Sa 191 krugom Zoja Šaban osvaja srebrnu, dok njena sestra Franka osvaja broncu sa 185 krugova. I četvrto mjesto je otišlo u Sisak. Barbara Brnad je sa 181 krugom na tom sportski tužnom mjestu. Jedino je Lorena Kušan imala loš dan i završila na 7. mjestu.
Muško zlato je uzeo najiskusniji Tihomir Ilijević sa 190 krugova i time zaokružio obiteljski dan. Tek dva kruga manje je pogodio Siniša Lovrenović, a Marko Dragosavac je bez bronce ostao za jedan krug te je kao i Barbara osvojio 4. mjesto.“, rekao nam je trener Tihomir Ilijević dodajući da sezona za većinu lagano završava.

 

Jedino će još Tea Ilijević nastupati u gađanju malokalibarskom standard puškom.

Foto: ŠSK "HVIDRA SISAK"

najčitanije