Berba medalja za karatiste „Tigra“

mradenovic

261020211635236861.jpeg

Iza karatista „Tigra“ je izuzetno uspješan natjecateljski vikend. Sisački karatist Luka Stefano Ciprić branio je hrvatske boje na Europskom prvenstvu u Danskoj te se kući vraća s brončanom medaljom. Dok je Ciprić nizao pobjedu za pobjedom na međunarodnom borilištu, njegovi klupski kolege sudjelovali su na 31. Kupu Mladosti u Ivanić Gradu na kojem je nastupilo 565 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Slovačke. Za karate klub “Tigar” Sisak nastupili su:Lana Flekač, Marta Rožanković, Lara Pahić, Vanja Šabić, Karla Golomboš, Lucija Bunjevac, Tia Škrljac, Paula Kovačević, Nela Smiljanić, Fran Crnolatac, Fani Gala Baiutti , Noa Baiutti, David Makar, Tin Glavinić, Mislav Plesivčak i Roko Dumbović.
Fran Crnolatac nastupio je u kategoriji cicibana gdje je u konkurenciji od 14 natjecatelja osvojio drugo mjesto. Lana Flekač nastupila je u kategoriji mlađih učenica gdje nakon četiri pobjede osigurala finale. Flekač je ipak u finalu izgubila od nešto iskusnije protivnice te osvojila srebro. David Makar se natjecao u kategoriji mlađih učenika i u starijoj kategoriji učenika te u obje kategorije osvojio bronce. Vanja Šabić u kategoriji učenica open uvjerljivim je pobjedama došla do polufinala. U polufinalu ipak gubi od protivnice iz Zagreba te osvaja brončanu medalju. Tia Škrljac prvi put je nastupila nakon kraće pauze od ozlijede te je u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma osvojila brončanu medalju. Roko Dumbović borio se u kategoriji kadeta do 52 kilograma gdje je osvojio broncu
„Tigrići“ su se vratili sa sedam novih odličja iz Ivanića, a već ih idući tjedan čeka novi turnir – 7. Grobničan kup u Čavlima.

najčitanije