'Barakude' večeras na sisačkom bazenu protiv Španjolaca!

st

Sisak je spreman za vjerojatno najveći sportski događaj u svojoj povijesti. Ugostili smo u našem gradu dosad razne reprezentacije, no one u Sisku nikad nisu igrale protiv tako jakog protivnika kakvog će večeras na sisačkom bazenu imati naši vaterpolisti, popularne ‘barakude’.
Španjolska vaterpolo reprezentacija u svojim vitrinama ima zlatne medalje s Olimpijskih i Mediteranskih igara te svjetskih prvenstava, srebra s europskih prvenstava i Svjetske lige, a i onda kad im medalja izmakne uvijek su u samom vrhu. U Sisak su došli na pripreme u sklopu kojih će s Hrvatskom, aktualnim svjetskim prvacima, odigrati četiri pripremne utakmice. Dok se tri utakmice igraju u trening varijanti, ona najvažnija odigrat će se u ponedjeljak, 11. prosinca pred sisačkom publikom. Za ovu veliku utakmicu je sve spremno, čeka se samo 18:45 da se napune tribine i da sudac da znak za početak.
‘Dugo smo radili na tome i ova utakmica je pokazatelj dobre suraadnje s hrvatskim vaterpolo savezom. Prepoznali su kako se ovdje radi i ovo je značajna utakmica za Sisak i sisački sport. Resurse i infrastrukturu imamo, nadamo se nastavku suradnje’, rekao je Davor Čobanov, predsjednik Vaterpolo kluba Siscia.
Ako dolazite na tekmu obucite se slojevito jer će biti vruće, što zbog atmosfere, što zbog tropskih klimatskih uvjeta na bazenu. Vidimo se!

najčitanije