6. Memorijalni turnir 'Dejan Biljan'

st

U nedjelju, 2. rujna na rasporedu je 6. po redu memorijalni nogometni turnir ‘Dejan Biljan’ kojeg organiziraju Dejanovi prijatelji u čast ovog uvijek nasmijanog mladića kojeg smo znali i kao vječito dobro raspoloženog poštara, a koji je nažalost tragično preminuo kad je na njega i njegove prijatelje na Starom mostu automobilom naletio pijani vozač.

Upravo zato, Dejanovi prijatelji poručuju – ako piješ, ne vozi, i pozivaju sve zainteresirane da se pod tim motom okupe u nedjelju u 15 sati na igralištu u Naselju i prijave svoju ekipu za malonogometni turnir. Kotizacija po ekipi je 300 kuna, a sve što se prikupi ide u nagradni fond – pobjednička ekipa za nagradu dobiva polovicu iznosa, drugoplasirana 20%, a treća 20%. Uz pehare za prva tri mjesta dodijelit će se i pehari za najboljeg golmana, strijelca i igrača.

Ako i niste nešto za nogomet, ako vam je nedjelja popodne više za odmor, svejedno svratite i zaigrajte na istom mjestu turnir u beli. Tu je kotizacija 30 kuna, a najbolji osvajaju večeru u Cocktail.

6. Memorijalni malonogometni turnir ‘Dejan Biljan’, pod pokroviteljstvom Grada Siska, održava se u nedjelju, 2. rujna u 15 sati na igralištu u Naselju.

KONTAKT:
Vasilije Glištra 095/598-1438
Dean Radović 099/743-2380
Zoran Sertić 091/925-9915

najčitanije