Zimska služba spremna za snijeg i led

mradenovic

Trenutna situacija na sisačkim prometnicama je pod kontrolom. Sve preventivne radnje, kao i radnje nakon oborina su poduzete. „Ono što me veseli je to što je naša služba dobro odradila preventivni dio. Nogostupi i prometnice ranije su posoljeni i pripremljeni za snijeg, tako da nam to uvelike pomaže. Ne očekujemo probleme u prometu, ali pozivamo ljude da se kreću s dodatnim oprezom“, rekao je direktor Komunalca , Goran Groš.
Prema prognozama, na sisačkom području u idućim se danima očekuje pad temperature. Zalihe kamenog agregata i soli su dovoljne. Na raspolaganju imaju 60m3 kamenog agregata, 2 i pol tone ekološkog odleđivača koji služi za posipanje dijelova koji se ne mogu tretirati solju te 180 tona soli. Bitno je naglasiti kako su ugovoreni dobavljači za dodatnu količinu soli, agregata i odleđivača u slučaju neke veće vremenske nepogode.
Popis ulica grada Siska po zonama i prioritetima možete provjeriti ovdje. Za hitne slučajeve možete nazvati dežurne službe na broj mobitela 098 216 634.

najčitanije