Zibelsko ljeto

sisakportal-hr

261020211635269170.jpeg

Ljetni mjeseci opasno se približavaju. Za dobar provod ljeti doma – i to na Zibelu pobrinula se tamošnja ekipa, Udruga Zibel, osmislivši Zibelsko ljeto.
A to Zibelsko ljeto je osmišljeno kako bi se potaknuli druženje i edukacija svih dobnih skupina i ostvarila suradnja različitih udruga koje djeluju na tom području.
„Glavni cilj projekta je organizirano i osmišljeno provođenje slobodnog vremena tijekom ljeta na kupalištu “Zibel” uz stručno vođenje i nadzor, unapređenje zdravlja i zdravog načina življenja, međusobno natjecanje i stjecanje pozitivnih navika polaznika športskih škola i natjecanja, stvaranje prijateljstava, zabava ,učenje i vježbanje te samopotvrđivanje osobnih sposobnosti kroz različite aktivnosti. U projekt se mogu uključiti svi, a sadržaji su besplatni. Svi događaji će biti popraćeni humanitarnim akcijama.“ – kažu u Udruzi.
Zibelsko ljeto počinje već za par dana, jer nas 28.5 čeka Zibelijada. U lipnju će se održati Izložba kvarta Zibel kroz povijest, a 19.6 igrat će se odbojka na pijesku. Udruga Zibel svoj će rođendan proslaviti koncertom 2.srpnja, a 16. će se održati Beach party.
Kolovoz je rezerviran za kino projekcije od 19. do 21., a rujan za sport.
Nogometni turnir počet će 3.rujna, zibelsko ljeto bit će dio i to onaj sportski dio Malog urbanog festivala i za kraj su ostavljene Zibelske ljetne igre koje će se održati 16.rujna.

najčitanije