Željko Krapljan: Štiti li gradonačelnica Milana Brankovića?

imp

261020211635278874.jpeg

Štiti li gradonačelnica Milana Brankovića  pitali su danas na konferenciji za medije sisački HDZ-ovci Željko Krapljan i Darko Žak.

„To jednostavno pitamo iz razloga. Milan Branković treba se javiti Županijskom sudu, Odjelu za izvršavanje kazni jer je pravomoćno kazneno osuđen i određena mu je kazna zatvora. Odgodu odlaska u zatvor Branković traži radi činjenice da se nalazi u radnom odnosu.“ – rekao je Željko Krapljan predsjednik sisačkog HDZ-a, dodajući kako mu nije jasna potreba za zapošljavanjem . „Postavlja se pitanje je li njegovo zapošljavanje da je u Komunalcu a sada u Dječjem vrtiću došlo do povećanja opsega poslova. Ili se radi o svojevrsnom činu da Branković ne bi morao ići u zatvor. Pa onda idemo ga iz Komunalca zaposliti u Vrtić jel tu je uvijek potrebo radnika, pa onda se na neki način može ta kazna odgoditi ili ne odslužiti, ono što je teoretski moguće.“ – naglašava Krapljan.

S obzirom da je Branković sada zaposlenik DV Sisak Novi, Krapljana zanima kako je uspio ishoditi potvrdu o nekažnjavanju koja je potrebna pri zapošljavanju.

Priopćenje DV Sisak Novi

najčitanije