Željezara, Vojarna u Lađarskoj i drugi objekti idu na prodaju ili u zakup

imp

261020211635289475.jpeg

Država je kroz akciju „Projekti 100“ pozvala sve zainteresirane da za sto odabranih nekretnina iskažu interes za kupnju ili zakup.

Riječ je o sto nekretnina koje obuhvaćaju okvirno 20 milijuna kvadratnih metara površine, od neizgrađenog do izgrađenog građevnog zemljišta te objekata. Nekretnine pokrivaju prostore u svakoj županiji Republike Hrvatske, a većinom je riječ o bivšim vojnim nekretninama.

Svi zaintersirani mogu iskazati interes do 15.rujna. Na temelju tih iskazanih interesa izgradit će se kriteriji, te će se putem javnih natječaja nekretnine dati u zakup, najam ili prodaju.
Više na http://www.duudi.hr/akcija-projekti-100-iskazite-interes-za-drzavnom-imovinom/

Među tih 100 objekata nalazi se i njih 6 s područja naše županije. To su bivše vojne nekretnine odnosno izgrađena građevinska zemljišta u Žažini, Lekeničkim Brežanima, Malinovu, Poloju i Lađarskoj ulici u Sisku. Na popisu je još i Željezara Sisak. Riječ je o ukupno 277 592 kvadratna metra građevinske površine.
Popis svih nekrentnima u Hrvatskoj pogledajte na http://www.duudi.hr/wp-content/uploads/2014/08/Tablica-Projekti-100.pdf

najčitanije