Zbog georadarskog snimanja posebna regulacija prometa u centru grada

imp

261020211635280112.jpeg

Kako bi se što brže i kvalitetnije rekonstruirale Kranjčevićeva ulica i Ulica Stjepana i Antuna Radića, parkiralište kod bivše Grame  te vodovodna i kanalizacijska mreža u tim ulicama, Grad Sisak naručio je izvođenje istražnih radova geofizičkog istraživanja arheološkog potencijala i podzemne infrastrukture radarskom metodom.

Zbog toga se uspostavlja privremena regulacija prometa te se u petak, 8. svibnja za sav promet i parkiranje vozila zatvara izvanulično parkiralište bivše Grame. Tijekom subote i nedjelje 9. i 10. svibnja zatvara se za sav promet Ulica S. S. Kranjčevića i dio ulice S. i A. Radića od Kranjčevićeve do križanja s Ulicom I. K. Sakcinskog.

Mole se stoga svi stanari, pravne i fizičke osobe koje stanuju i posluju u Kranjčevićevoj, južnom dijelu Ulice S. i A. Radića kao i korisnici izvanuličnog parkirališta kod bivše Grame, da svoje poslovanje prilagode navedenoj regulaciji prometa.

Isto tako mole se građani da se sva vozila s parkirališta i navedenih ulica uklone, jer će se sva zatečena vozila morati ukloniti o trošku vlasnika kako bi se mogli izvesti radovi georadarskog snimanja.

najčitanije