Završeni radovi na nogostupu u Topolovcu

st

261020211635284681.jpeg

Završeni su radovi na nogostupu od Ulice Ostrvo do Ulice Sajmište, ukupne dužine oko 1000 metara. Radovi su se odužili zbog nepovoljnih vremenskih prilika, a ukupna vrijednost ove investicije je oko 800 tisuća kuna. Završetak radova obišao je zamjenik gradonačelnice Marko Krička.
‘Investicija pješačke staze u Topolovcu završena je u roku iako smo mjesecima imali ružno vrijeme u gradu Sisku. Premda je investicija planirana za milijun kuna, zahvaljujući izvođačima i nadzoru, radovi su napravljeni sa 880 tisuća kuna. Građani su bili sigurno nestrpljivi, jer su nogostup čekali čak od 2006. godine kada su krenule inicijative građana. Nadam se da neke buduće investicije na ovom području neće morati čekati sedam i više godina. Topolovac zaslužuje puno bolji standard nego što ga je imao proteklih nekoliko godina’, rekao je dogradonačelnik, te se kratko osvrnuo i na pitanje odlagališta.
‘Nama je želja da svako mjesto na području grada Siska dobije primjerenu infrastrukturu bez obzira na blizinu ili daljinu odlagališta’, dodao je Krička.
Dogradonačelnik je potom zajedno s ravnateljem Osnovne škole Budaševo-Topolovac-Gušće Nikolom Lackovićem, obišao i školsko igralište iza područne škole u Topolovcu koje je presvučeno novim asfaltnim slojem.
‘U ovoj školi je 76 učenika i ova investicija nam puno znači za nastavu tjelesne i zdravstvene kulture, jer dosadašnje igralište je bilo u jako lošem stanju. Asfalt je na nekim mjestima popucao te je bio i opasan za učenike. Ovo igralište služi i mještanima Topolovca koji će ga također koristiti’, rekao je ravnatelj Lacković.

najčitanije