Započeli radovi u Ulici Ognjena Price

st

261020211635268919.jpeg

Prošle je godine u svibnju odgovarajuću infrastrukturu dobila Ulica Vuje Banjanina u, a kako je onda obećano, nastavljaju se radovi nekoliko metara dalje, u Ulici Ognjena Price.
Rade se tri odvojka, od 90, 80 i 40 metara. Na ukupnoj dužini od 240m radovi će obuhvatiti zradu drenaže, revizionih okana, slivnika i betonskih kanalica kojima će se oborinska odvodnja odvoditi u postojeći kanalizacijski sustav.
‘Ne treba posebno naglašavati što ovo znači za obitelji koje žive u ovim ulicama, ne samo sigurniji već i znatno kvalitetniji život. Polako smanjujemo popis neasfaltiranih ulica koje su na području gradskih četvrti. Drago mi je da smo uspjeli uspuniti obećanje jer je ovaj kvart dugo bio zapostavljen od gradske uprave’, rekla je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.
Trenutačno se izvode radovi na 160 m oborinske odvodnje, nakon toga slijede radovi na gornjem stroju prometnice. Ukupno će se asfaltirati 1100 kvadrata. Radovi u Ulici Ognjena Price trebali bi biti gotovi početkom srpnja, a ukupna vrijednost ove investicije je 519.808,00 kuna s PDV-om.

najčitanije