Zajedno za pobjedu na izborima

imp

261020211635280661.jpeg

[pro_ad_display_adzone id=”10155″]

Za sredinu svibnja zakazani su izbori za Mjesne odbore i pet novo ustrojenih gradskih četvrti.
Sisačka oporba odlučila je da će na te izbore izaći zajedno u Domoljubnoj koaliciji. Razloge okupljanja Domoljubne koalicije pojasnio je Željko Krapljan predsjednik sisačkog HDZ-a.

“Nama je cilj da se okupimo oko zajedničkih stavova za projekte i programe oko kojih smo i do sada surađivali i radili. O stvarima koje mislimo da treba za naš kraj i za naša sela, za naša mjesta i za naše gradske četvrti. Gdje želimo zajedno surađivati i gdje smo uvjereni da ćemo kao koalcija koja je i do sada dobro i odlično surađivala da ćemo tu suradnju nastaviti i dalje.” – rekao je Krapljan.

Domoljubnu koalciju čine gradske organizacije HDZ-a, HSS-a, HSLS-a, HSP dr. AS i BUZ-a – i uopće napominje Krapljan ne sumnjaju u svoju uvjerljivu pobjedu “Uvjereni smo da ćemo dobiti najmanje tri puta više nego SDP i HNS. Očekujemo 70-ak posto. Tako da ćemo i na ovaj način zajedništva pokazati da Domoljubna koalicija, kao što je pobjeđivala na izborima za EU parlament, za župana i predsjedničkim izborima, da ćemo postići j oš puno bolji rezultat sada na izborima za Mjesne odbore.” – ističe Krapljan.
Izbori za Mjesne odbore i gradske četvrti održat će se 17.svibnja 2015.godine.

najčitanije