Za Dan grada posebna regulacija prometa

imp

261020211635291705.jpeg

Zbog proslave Dana grada, sutra, 4. lipnja, na gradskim promtenicama vrijedit će posebna regulacija prometa.

Tako u vremenu od 9.30 do prolaska procesije bit će zatvoren dio Rimske ulice od križanja s Trgom Ljudevita Posavskog do Trga bana J. Jelačića i Trg bana J. Jelačića.
Istog dana od 10 sati do prolaska procesije (cca 1h) bit će zatvorene slijedeće ulice: I. K. Sakcinskog od Rimske do A. Starčevića, Ulica S. i A. Radića od I. K. Sakcinskog do Frankopanske, dio Frankopanske od S. i A. Radića do Franje Lovrića, dio Franje Lovrića od Matije Gupca do Nikole Šipuša, Ulica Nikole Šipuša, Nikole Mikca, Antuna Cuvaja, dio Marijana Celjaka od Ferde Hefelea do Pokupljanske ulice, te Lonjska ulica od Marijana Celjaka do crkve Sv. Kvirina.

Zbog programa koji je organiziran u povodu Dana grada Siska sutra, u vremenu od 9 do 6 sati ujutro 5. lipnja privremeno se zatvara za promet Ulica S.S. Kranjčevića i dio ulice S. i A. Radića od raskrižja s Kranjčevićevom do raskrižja sa Ulicom I. K. Sakcinskog.

U srijedu, 4. lipnja u vremenu od 18 sati do 6 sati ujutro 5. lipnja zatvara se za promet dio Rimske ulice od raskrižja sa Ul. I. K. Sakcinskog do Trga bana J. Jelačića. Obilazni pravci osigurat će se ostalim gradskim ulicama.