Vrtić Sunce pri kraju

imp

Sredinom listopada 2018.godine počeli su radovi na izgradnji vrtića Sunce na Brzaju i uskoro se očekuje njegov završetak. Radovi malo kasne, pojasnila je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća prvenstveno zbog nepoštivanja rokova izvođača radova.
„To je zaista jedan vrlo lijep i krasan projekt u kojem smo zahvaljujući odličnoj suradnji s Veleposlanstvom SAD-a uspjeli dobiti nešto što mnoge jedinice lokalne samouprave u Hrvatskoj ne dobiju a to su izdašna financijska sredstva. Ono na što nažalost nismo mogli utjecati je odabir izvođača i projektanta, stoga zbog nekih kašnjenja u izvođenju, prvenstveno krivicom izvođača, vrtić nije otvoren onda kada smo mi to htjeli a to je bilo prije nove godine, al’ sigurno će biti u prvom kvartalu 2020.godine.“, rekla je gradonačelnica.

vrtić sunce 3 vrtić sunce 2
Novi vrtićki objekt imat će četiri odgojne skupine i moći će primiti oko 80 djece. U sklopu novog vrtića bit će uređena i multifunkcionalna dvorana od oko 80 m2 u kojoj će se održavati sportske aktivnosti, radionice i predškolske priredbe.

najčitanije