Vrijednosna karta za milijuntu putnicu Autoprometa u ovoj godini

st

Smanjenje cijene karte u gradskom prijevozu za posebne kategorije, umirovljenike i starije od 65 godina s 5 na 3 kune Autoprometu je donijelo povećanje broja putnika u gradu za 5%, kaže direktor Darko Majić. Gradskim subvencijama je, kaže, povećan i broj prodanih studentskih karata, a za 3% povećan je i broj prevezenih učenika srednjih škola, kao i broj vožnji radnika. Ipak, zaslugu za povećanje broja putnika u Autoprometu pripisuju i nabavi novih autobusa.

‘Nabava novih autobusa je samo dio cijelog projekta. Prošli tjedan završli smo asfaltiranje u sklopu kojega smo asfaltirali naše dvorište na Zagrebačkoj cesti površine 4 tisuće kvadratnih metara. Drugi dio projekt je nabava novih alata i opreme koji su potrebni za zastarjelu radionicu koja će stići sljedeći tjedan, a također sljedeći tjedan otvaramo i ponude za novi softver za prodaju karata koji će omogućiti nova i modernija plaćanja. Sve što smo radili do sada radili smo transparentno i nje bilo nijedno prigovora do sada. Ugradili smo nedavno u 15 autobusa i besplatni internet koji radi bez greške’, rekao je direktor Majić.

Dokaz dobrog poslovanja tvrtke je i milijunta putnica, gospođa Jadranka Blagojević, koju je, dok je kupovala kartu za Zagreb, Autopromet iznenadio prigodnim poklonom, vrijednosnom kartom u vrijednosti 1000 kuna.

‘Ovo je sjajno iznenađenje. U zadnje vrijeme sam prisiljena koristiti se javnim prijevozom zbog zdravstvenog stanja, a često idem i u Zagreb. Ovo je zaista lijep poklon.’

Poklon je gospođi Jadranki uručila gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

‘Ovo je lijepa gesta prema svim korisnicima i ovo je još jedna od mjera kojima želimo stimulirati građane da se koriste javnim prijevozom. Dobra je vijest da se smanjuje broj karata koje koriste nezaposleni i da je u laganom porastu broj radničkih pokaza, to je dobar pokazatelj’, zaključila je gradonačelnica.

najčitanije