Vozači pod utjecajem alkohola izazvali prometne nesreće

imp

Policija 2

Županijska policija je priopćila kako se u petak, 10. svibnja oko 23.30 sati, u ulici Berislava Pavičića u Sisku, dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

 

Nesreću je skrivio 32-godišnjak koji je upravljajući automobilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,75 promila, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika i udario u parkirani automobil.

 

U ovoj prometnoj nesreći vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede, a protiv njega zbog počinjenih prekršaja slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

 

 

Idućeg dana, oko 23.30 sati u mjestu Madžari na sisačkom području, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Nesreću je izazvao 52-godišnjak koji je upravljao automobilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,95 promila.

 

On je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, sletio van kolnika i udario u betonski kolni ulaz. U prometnoj nesreći vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a suvozač lakše. Protiv vozača, zbog počinjenih prekršaja slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

najčitanije