Volonterski centar priprema još jednu izložbu volonterskih programa

Volonterska Izlozba

Agencija lokalne demokracije Sisak u suradnji s Gradom Siskom, postavlja sedmu izložbu volonterskih programa u okviru programa „Volonterski centar Sisak“.  Poziv je otvoren za organizatore s područja cijele Sisačko-moslavačke županije.

 

Otvorenje izložbe je predviđeno uoči 5. prosinca 2022. godine, kada se obilježava i Međunarodni dan volontera. Tijekom otvaranja izložbe dodijelit će se Volonterske nagrade Grada Siska.

 

Izložba će biti postavljena mjesec dana, nakon čega je planirano gostovanje izložbe u javnim prostorima na području Siska i Sisačko-moslavačke županije tijekom 2023. godine. Nakon ciklusa gostovanja izložbe, fotografije izložene na istoj se vraćaju vlasnicima, odnosno organizatorima volontiranja.

 

Organizatori volontiranja s područja Siska i Sisačko-moslavačke županije mogu sudjelovati u izložbi tako da dostave fotografije svojih volonterskih programa. Od svakog organizatora volontiranja odabrat će se najmanje jedna fotografija kako bi se prikazale različite mogućnosti za volontiranje na lokalnoj razini, ali i kako bi se dala vidljivost različitim načinima kako se kroz volontiranje doprinosi razvoju i poboljšanju kvalitete života u zajednici.

 

Zainteresirani sudjelovati na izložbi, trebaju dostaviti sljedeće:

 

  • Popunjenu prijavnicu s opisom fotografija
  • Do 4 fotografije volonterskih programa u formatu .jpeg, rezolucije 300 dpi (najmanje veličina 1MB); od dostavljenih fotografija odabrati će se najmanje jedna. Potrebno je da fotografije budu velike kako bi se mogle otisnuti.
  • Fotografije trebaju predstavljati akciju, odnosno da se iz njih jasno vidi što volonteri rade te da se volonterski program provodio u 2022. godini.
  • Fotografije i prijavnicu potrebno je dostaviti najkasnije do ponedjeljka, 28. studenog 2022. godine do 12:00 sati na e-mail: aldsisak@gmail.com