Volonter/ka za pružanje pomoći u učenju djeci - produžen rok za prijave

Vizual Puu

Agencija lokalne demokracije produljila je rok za prijave na volontersku poziciju volontera za pomoć u savladavanju gradiva iz matematike i engleskog jezika u Matičnoj školi Budaševo, OŠ Budaševo – Topolovac – Gušće.

 

Volonteri će imati priliku raditi s učenicima od 5. do 8. razreda osnovne škole dva puta tjedno u trajanju od 1 školskog sata, pružajući podršku i dodatna pojašnjenja kroz pripremu nastavnog materijala, vođenje vježbi te individualno ili grupno podučavanje.

 

Prije početka volontiranja organizirat će se i pripremna radionica na kojoj će se volontere upoznati sa specifičnostima rada s djecom.

 

Volontiranje traje do kraja nastavne godine 2025. Volonteri trebaju biti punoljetni, strpljivi u radu s djecom, poznavati obrazovni plan i program za učenike viših razreda te biti sposobni prenositi znanje i motivirati djecu na učenje. Organizator osigurava putne troškove do Budaševa za volontere iz Siska.

 

Prijave su otvorene do 19. siječnja, a a više informacija o volonterskom programu i prijavnicu možete pronaći na stranici Volonterskog centra Sisak.

 

 

Za dodatne informacije kontaktirajte koordinatoricu volontera u Agenciji lokalne demokracije Sisak, Barbaru Marjanović, putem e-maila vcs@Lda-sisak.hr ili mobitela 099/230-9262.

najčitanije