Virtualni Božićni sajam sisačke Turističke zajednice

imp

Koronavirus nam je cijelu ovu godinu okrenuo naglavačke, pa tako ni ovo vrijeme adventa neće biti kao prijašnjih godina.
Kako organiziranje Božićnog sajma u Sisku zbog epidemiološke situacije nije moguće, ekipa sisačke Turističke zajednice odlučila je da će božićni duhu Sisku biti očuvan na drugačiji način.
Tako je s ciljem povezivanja izlagača i kupaca, a i lakše prezentacije i prodaje proizvoda, Turistička zajednica grada Siska pokrenula Virtualni Božićni sajam.
Kupnju na Virtualnom Božićnom sajmu obavljate direktno od proizvođača.

virtualni božićni sajam 2

„Podržite ovu inicijativu, kojom je cilj promovirati marljive ljude koji svojim umijećem, znanjem i skromnošću proizvode eno-gastro suvenire, rukotvorine, tradicijske proizvode i sl., nastale u kućnim radinostima, malim obrtima, zadrugama i obiteljsko poljoprivrednim gospodarstvima, kako bi takvi proizvodi postali darovi našim najmilijima. Pronađite željene proizvođače ili proizvode na našim stranicama te se javite direktno proizvođaču.“, poručuju iz Turističke zajendice, pozivajući sve marljive ljude koji proizvode eno-gastro suvenire, rukotvorine, tradicijske proizvode i sl., da im dostave svoje podatke a mail [email protected] kako bi ih uvrstili na popis izlagača.

najčitanije