Virtualna rođendanska izložba fotografija Auto prometa

imp

Sisački Auto promet 14.studenog proslavio svoj 62. rođendan. Povodom toga je u Holandskoj kući bila postavljena izložba fotografija Auto prometa Sisak 1958. – 2020.
S obzirom da je izložba u Holandskoj kući završila 23.studenog, a kako bi je vidjelo što više Siščana u Auto prometu su odlučili izložbi dati virtualni oblik.

„Za sve one koji nisu mogli posjetiti našu izložbu fotografija u Holandskoj kući , otvaramo digitalnu izložbu fotografija o Auto prometu Sisak. Cilj ove izložbe koja je postavljena povodom našeg 62. rođendana je predstavljanje naše radionice koja je nepoznata građanima. Posebno nam je drago što smo građanima izložbu otvorili u Holandskoj kući , jedinstvenom prezentacijskom prostoru bogate sisačke industrijske baštine . Kao što smo u mnogo stvari prvi , tako smo i prva „živa“ tvrtka koja je izlagala u prekrasnom prostoru Holandske kuće.“, kažu iz Auto prometa, dodajući da posjetiteljima, posebno onima mlađeg naraštaja omogućuju da barem dijelom, putem fotografija dožive nekoliko desetljeća radionice, dok onima koji su i sami u to vrijeme bili mladi probude lijepa sjećanja.

Izložbu fotografija možete pogledati na ovom linku

najčitanije