Vikend na tržnici

ibb

261020211635256034.jpeg

Povodom  najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa Gradska tržnica Sisak tradicionalno organizira manifestaciju „Ususret Uskrsu na tržnici“. Kupcima su već na raspolaganju domaći proizvodi za  uskršnji  stol: od domaćih jaja, šunke, mladog luka, rotkvica i prirodne boje za farbanje jaja.
Mesnice  Kujundžić, Bingula i Cvanciger nude svoje proizvode i na izložbenim štandovima od 6. do 15. travnja na gornjem platou tržnice Kontroba.

Osim raznovrsne ponude na štandovima tržnice, dani pred nama najavljuju i niz prigodnih događanja:

Povodom nadolazećeg blagdana Cvjetnice, prigodnom humanitarnom prodajom  maslinovih grančica Katedralna župa Uzvišenja Svetog Križa Sisak prikupljat će sredstva za korisnike Caritasa u petak (7.4.) i subotu (8.4.) od 7 do 12 sati. U  subotu KUD Martinčani iz Martinske Vesi i Udruga za promicanje inkluzije, Organizirano stanovanje Sisak – Radni centar  i Učenička zadruga Komarci iz Osnovne škole Komarevo pripremaju uskršnju izložbu.

Prigodom Svjetskog dana zdravlja na tržnici ćete moći izmjeriti krvni tlak i razinu šećera u krvi u organizaciji Doma zdravlja Sisak u petak 7.travnja  od 8 do 10 sati na glavnom ulazu.
A u subotu 8.travnja Zavod za javno zdravstvo SMŽ uz potporu Ministarstva zdravstva te uz partnerstvo Kluba liječenih alkoholičara Kutina u povodu Svjetskog dana zdravlja predstavit će projekt „Kako reći ovisnosti ne – KRON“ od 9 do 11 sati.

najčitanije