Uspješne lađarske udruge na prijemu u Gradskoj vijećnici

mradenovic

Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček čestitala je danas sisačkim lađaricama i lađarima na sjajnom uspjehu postignutom na ovogodišnjem Maratonu lađa koji se već tradicionalno, 23. godinu za redom, održava u dolini Neretve. Čestitkama su se pridružili i zamjenici gradonačelnice Marko Krička I Ivica Rendulić koji su također prisustvovali današnjem prijemu za Udrugu lađarica Sisak i Udrugu lađara Sisak.
– Čestitke na svemu što ste napravili na ovogodišnjem Maratonu lađa. Svjesna sam koliko je truda, rada i odricanja potrebno za ovakav uspjeh i sve pohvale na tome – naglasila je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.
Podsjećamo kako su sisačke lađarice osvojile odlično drugo mjesto u konkurenciji 10 ekipa dok su sisački lađari bili 13. od ukupno 35 posada. Grad Sisak i ove je godine financijski podržao nastup ženske i muške ekipe na Maratonu lađa, a za odlične rezultate koje ove sisačke sportašice i sportaši postižu svih ovih godina, Grad Sisak nagradit će ih, kako je danas obećano, onime što im je i najpotrebnije – jednom lađom koju će koristiti za treninge i pripreme za natjecanja.

foto: Grad Sisak

najčitanije