Uskrs u srcu grada

mradenovic

Novo izdanje manifestacije „U srcu grada“ donosi bogat program za najmlađe. Osim predstava u Daskalištu, ove subote čeka iz potraga za pisanicama.

„Ove subote pripremili smo potragu za pisanicama, a u nju se uključilo i Gradsko društvo Crvenog križa. Mogu doći djeca od 2 ili 3 godine, ali mogu nam se pridružiti i stariji. Pisanice će biti skrivene po cijelom korzu, a potraga počinje od 11 sati. Ponesite i košarice, jer tko pronađe najviše pisanice dobit će i najveću nagradu, ali svi oni koji se uključe dobit će slatke nagrade. Osmislili smo i mnoštvo zanimljivih igrica, pa pozivam da nam se priduže djeca, roditelji, bake i djedovi…“, poziva direktorica Turističke zajednice grada Siska Mirjana Lahovsky-Žličarić.

Za namlađe će biti otvorena i kućica na korzu, odnosno ured Zekoslava Mrkvića, a održat će se kreativna radionica Dječjeg vrtića Sisak Novi.  U Daskalištu u 10 sati počinje predstava „Prva priča“. Ova lutkarska predstava za djecu (stariju od 5 godina) i odrasle govori o postanku svijeta, prvom čovjeku, prijateljstvu i ljubavi.

Osim bogatih dječjih sadržaja, subota u srcu grada donosi i uskršnji sajam.

najčitanije