Uređena zadnja etaža sisačke Gimnazije

imp

Gimnazija Potkrovlje 1

U Gimnaziji Sisak završeni su radovi uređenja zadnje etaže koja nikada prije nije bila korištena.

 

Gimnazija

 

Novouređeni prostor zajedno s djelatnicima škole obišao je sisačko-moslavački župan Ivan Celjak. Ukupna površina ovoga prostora iznosi 570 m2, a u njemu su smješteni uredi, zbornica, 5 učionica, čajna kuhinja, sanitarni čvorovi, arhiva škole i spremište.

 

Gimnazija Potkrovlje 4

 

„Radovi uređenja zadnje etaže Gimnazije Sisak, koja je sada potpuno u funkciji, financirani su sredstvima iz donacije PBZ banke. Ovo je dodana vrijednost našoj Gimnaziji, našim učenicama i učenicima jer smo na ovaj način omogućili pohađanje nastave u jednoj smjeni.“, izjavio je župan Ivan Celjak dodajući kako je opremu i namještaj za zadnju etažu financirala Sisačko-moslavačka županija.

 

Gimnazija Potkrovlje 3

 

Podsjetimo Županija je provela cjelovitu obnovu Gimnazije Sisak, a vrijednost radova iznosila je 6,2 milijuna EUR s PDV-om.

„Uspješno smo vratili učenike u njihovu zgradu na početku ove školske godine. Cijelu zgradu smo obnovili sredstvima Fonda solidarnosti EU“, rekao je župan.

 

Gimnazija Potkrovlje 2

 

Gimnazija Potkrovlje 5

Boraveći u Gimnaziji župan je obišao i završne radove uređenja vanjskog sportskog igrališta.

„Trenutno se nanosi zadnji sloj boje na igralište Gimnazije i kada se boja osuši, postavljaju se trake. Očekujemo da će igralište biti završeno i u punoj funkciji za desetak dana“, rekao je župan Celjak.

 

Gimnazija Igralište

najčitanije