Upisi u srednje škole

ibb

Ponedjeljak, 27. lipnja, prvi je dan prijava za upis u srednje škole, a rezultati upisa bit će objavljeni 11. srpnja.

Gimnazija Sisak prima 120 učenika: opći smjer 72-oje, a jezična i prirodoslovno-matematička gimnazija po 24 učenika.

Ekonomska škola Sisak upisuje dva razreda u zanimanju Ekonomist (ukupno 48 učenika) i jedan razred od 26 učenika u zanimanju Poslovni tajnik.

Tehnička škola Sisak ima 120 slobodnih mjesta i upisuje po jedan razred od 24 učenika u programe: Strojarski računalni tehničar, Tehničar za električne strojeve s primijenjenim računalstvom, Tehničar za elektroniku, Tehničar za računalstvo i Ekološki tehničar.

Industrijsko-obrtnička škola Sisak u novoj će školskoj godini upisati ukupno 104 učenika, kojima su na raspolaganju programi Autolimar, Autoelektričar i Mehaničar poljoprivredne mehanizacije (po 8 mjesta), Elektroinstalater i Elektromehaničar (po 9 mjesta), Instalater grijanja i klimatizacije te Vodoinstalater (po 13 mjesta), CNC operater i Automehaničar (po 18 mjesta).

Srednja škola Viktorovac ima 152 mjesta u prvim razredima: 48 mjesta na raspolaganju je u programu medicinska sestra/medicinski tehničar, a po 26 učenika upisat će se u obrazovne programe za kuhara, konobara, farmaceutskog tehničara i frizera.

Strukovna škola Sisak upisat će po 24 građevinska tehničara i vozača, 14 tehničara cestovnog prometa, po 12 krojača, zidara i stolara, po 10 nautičara unutarnje plovidbe i rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima, 8 keramičara, po 6 tesara, krovopokrivača, fasadera, montera suhe gradnje, fotografa, soboslikara-ličilaca i dimnjačara, 5 pomoćnih kuhara i slastičara, 4 pomoćna soboslikara, po 3 pomoćna cvjećara, pomoćna pekara i pomoćna stolara te 2 pomoćna krojača.

Školska godina 2015/2016 trajat počinje 5. rujna 2016. i traje do 16. lipnja 2017.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

najčitanije