Upis u Glazbenu školu Fran Lhotka

imp

Upis Glazbena škola 2

Početak lipnja za Glezbenu školu Fran Lhotka znači da je došlo vrijeme upisa novih polaznika kako glazbenog vrtića tako i osnovne i srednje škole.

 

U prvi razred Glazbene škole mogu se upisati djeca od 7 do 10 godina. Učenici koji upisuju prvi razred mogu u matičnoj školi u Sisku upisati klavir, harmoniku, gitaru, tambure, violinu, violončelo, saksofon, trubu, klarinet, flautu, trombon i rog. U Područnom odjelu u Petrinji mogu se upisati klavir, gitara, saksofon, klarinet, truba, trombon i rog, a u Područnom odjelu u Popovači klavir, tambure i flauta.

 

Srednju Glazbenu školu učenici prijavljuju i upisuju elektroničkim načinom putem mrežne stranice Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole www.upisi.hr.

 

Prijave za prijamni ispit za osnovnu Glazbenu školu vrše se u tajništvu škole ili na e-mail škole ured@fran-lhotka.hr do 12.lipnja. Obrasci za prijavu nalaze se u tajništvu škole i na web stranici škole.

 

Prijamni ispit za 1. razred osnovne Glazbene škole održat će se od 14. do 21.lipnja prema rasporedu u Sisku, Petrinji i Popovači.

 

upis glazbena škola

najčitanije