U vozilu s drogom, bježao policiji te izazvao prometnu nesreću

imp

policija

Županijska policija je priopćila kako su u četvrtak, 25. veljače oko 16.50 sati u Sisačkoj ulici u Selima, policijski službenici pokušali zaustaviti osobno vozilo sisačkih registracija, a koje se na svjetlosne znakove nije odmah zaustavilo.

 

Dolaskom do mjesta gdje se promet odvija jednom prometnom trakom, na mostu u Stupnu, udario je u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera, a potom i u privremenu prometnu signalizaciju. Vozač je potom izašao iz vozila i pokušao pobjeći u čemu su ga spriječili policijski službenici te je uz primjenu sredstava prisile uhićen.

 

Izvršenom provjerom utvrđeno je da vozilom upravljao 31-godišnjak iz Siska koji je prevozio 519 grama marihuane, 212 grama amfetamina i preciznu digitalnu vagu.

 

Droga mu je oduzeta te je uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a zbog počinjenih prometnih prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

najčitanije