U tijeku pripreme za otvorenje obnovljene zgrade Gimnazije Sisak

imp

Gimnazija Sisak

Radovi na obnovi sisačke Gimnazije privode se kraju i učenici bi novu školsku godinu trebali započeti u novom prostoru u samom centru grada koji će uređenjem potkrovlja omogućiti jednosmjensku nastavu.

 

Potpuno obnovljena i novouređena zgrada čekat će učenike u rujnu, a povodom svečanog otvorenja obnovljene zgrade Gimnazije Sisak, Sisačko-moslavačka županija poziva sve sadašnje i bivše učenike i profesore da im pošalju priče i fotografije iz srednjoškolskih dana.

 

Prisjetimo se zajedno profesora koji su nam obilježili život, učenika i njihovih postignuća, srednjoškolskih prijatelja i ljubavi, školskih predmeta, anegdota s maturalnih putovanja i izleta, maštovitih opravdanja zbog kašnjenja na nastavu ili slučajno neopravdanog izostanka.
Proslavimo novi početak sisačke Gimnazije prisjećajući se zajedno najljepšeg razdoblja života, onog provedenog u školskim klupama.“, kažu u Županiji i pozivaju bivše i sadašnje učenike i profesore Gimnazije Sisak da svoje priče i fotografije pošalju na e-mail 𝐮𝐫𝐞𝐝.𝐳𝐮𝐩𝐚𝐧𝐚@𝐬𝐦𝐳.𝐡𝐫 do 23. kolovoza 2023. godine koje će se koristiti u okviru programa otvorenja zgrade Gimnazije Sisak.

 

 

Foto – Sisačko – moslavačka županija

najčitanije