U tijeku prijave na 17. Sajam udruga i ustanova

imp

Sajam Udruga

Agencija lokalne demokracije Sisak i Zajednica sportskih udruga grada Siska u suradnji s Gradom Siskom i Turističkom zajednicom grada Siska organiziraju 17. Sajam udruga i ustanova koji će se održati 20. svibnja 2023. godine na sisačkoj šetnici uz Kupu s početkom u 10 sati.

 

Sajam se održava u okviru nacionalne manifestacije Hrvatska volontira 2023. Ovogodišnji slogan kampanje je Mali doprinos za veliki utjecaj čime želimo istaknuti značaj volontiranja kojim se postižu ciljevi održivog razvoja i kojim oživljavamo najplemenitije težnje čovječanstva – težnju za mirom, slobodom, mogućnostima, sigurnošću i pravdom.

 

Tijekom Sajma predstaviti će se udruge i ustanove koje u svoj rad uključuju volontere te sportske i tehničke udruge s područja Siska i okolice, kako bi građanima predstavili svoj rad i motivirali ih da se uključe u brojne aktivnosti koje udruge i ustanove nude.

 

Ove godine, na Sajmu će biti predstavljen i program migrantskih zajednica koje žive u Sisku i Zagrebu.

 

Program je zamišljen na način da izlagači imaju interakciju s posjetiteljima organiziranjem radionica, izložba i slično, a sportske udruge demonstraciju sportova i vještina na improviziranim sportskim borilištima.

 

Sudjelovanje na Sajmu se ne naplaćuje, ali je obavezna registracija udruge/ustanove. Organizatori će osigurati stolove, promociju te ostalu tehničku i logističku podršku.

 

Prijavu je potrebno obavezno poslati najkasnije do 15. svibnja 2023. godine kako bi na vrijeme osigurali logističku podršku i promociju Sajma.

 

Prijava se popunjava isključivo na poveznici u kojoj se nalaze dodatni detalji oko sudjelovanja te važne napomene.

 

Za sva dodatna pitanja i/ili podrške prilikom online prijave možete kontaktirati:
Sportske udruge – Zajednica sportskih udruga grada Siska, mob: 099 368 5540

Ostale udruge i ustanove – Agencija lokalne demokracije Sisak, mob: 099 230 92 62

najčitanije