U subotu Sajam udruga i ustanova

imp

251020211635197114.png

Agencija lokalne demokracije Sisak i Zajednica sportskih udruga grada Siska i ove godine organiziraju Dan udruga – sajam koji se održava u okviru nacionalne manifestacije Hrvatska volontira 2021. i Europskog tjedna održivog razvoja.

Tijekom Sajma predstavit će se udruge i ustanove koje u svoj rad uključuju volontere te sportske i tehničke udruge s područja Siska i okolice, kako bi građanima predstavili svoj rad i motivirali ih da se uključe u brojne aktivnosti koje udruge i ustanove nude.
Program je zamišljen na način da izlagači imaju interakciju s posjetiteljima kroz radionice, izložbe i slično, a sportske udruge demonstraciju sportova i vještina na improviziranim sportskim borilištima.

Sudjelovanje na Sajmu se ne naplaćuje, ali je obavezna registracija udruge/ustanove te podaci svih osoba koje će biti prisutni ispred pojedinog izlagača (nužni podaci sukladno epidemiološkim mjerama). Organizatori će osigurati stolove, promociju te ostalu tehničku i logističku podršku.
Prijavu je potrebno poslati najkasnije do 6. listopada 2021. godine kako bi na vrijeme osigurali logističku podršku i organizirali Sajam sukladno epidemiološkim mjerama.

12. Sajam udruga i ustanova održat će se 9. listopada 2021. godine na sisačkoj šetnici uz Kupu s početkom u 10 sati.
Više detalja o ovogodišnjem sajmu kao i prijavnicu možete pronaći na stranicama ALD-a.

najčitanije