U subotu 11. Sajam udruga i ustanova

imp

Ova subota, 26.9., rezervirana je za „11. Sajam udruga i ustanova“, manifestaciju koju organizira Agencija lokalne demokracije a na kojoj će se predstaviti udruge i ustanove koje u svoj rad uključuju volontere te sportske i tehničke udruge s područja Siska i okolice, kako bi građanima predstavili svoj rad i motivirali ih da se uključe u brojne aktivnosti koje udruge i ustanove nude.
Program koji će se održati od 10 sati na Šetnici Slave Striegla je zamišljen tako da izlagači imaju interakciju s posjetiteljima na način da organiziraju radionice, izložbe i slično, a sportske udruge demonstraciju sportova i vještina na improviziranim borilištima.
„Pridružite se zajedničkom druženju i umrežavanju tijekom 11. Sajma na kojem će sudjelovati oko 40 udruga i ustanova koje djeluju u raznolikim područjima društvenog života: socijalna skrb, rad s mladima, obrazovanje, ljudska prava, zaštita životinja, sport, tehnička kultura, kultura, osobe s invaliditetom, aktivno građanstvo i volontiranje.
Posjetitelji će moći sudjelovati u raznolikim radionicama i okušati se u različitim sportovima.“, poručuju organizatori.
Sajmom se obilježava nacionalna manifestacija “Hrvatska volontira”, Europski tjedan održivog razvoja te Dani otvorenih vrata udruga.

DanUdrugaSiska2020

najčitanije