U srcu grada Sajam poduzetništva, obrta i OPG-a

ibb

Manifestacija U srcu grada sutra će na sisačkom Korzu biti u znaku Festivala poduzetništva, obrta i OPG-a. Uz prodajno izložbeni sajam, najavljen je i kulinarski show Branka Ognjenovića koji će za šetače pripremiti svoj specijalitet – tjesteninu sa šparogama.

U skladu s temom ovotjednog sajma, u isto će se vrijeme u organizaciji portala Poslovni dnevnik i Grada Siska u Kazalištu 21 održati besplatna edukacija za poduzetnike, obrtnike i poljoprivrednike na temu ‘Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova?’. Višesatna interaktivna radionica pod nazivom Poslovni uzlet grada Siska uključuje informacije o načinu pisanja projekata i informacije o aktualnim natječajima. Početak je u 10 sati.

U srcu grada i ove subote uključuje program za djecu. U Daskalištu će u 11 sati biti izvedena predstava za djecu ‘Djed i repa’ u izvedbi Teatra Poco Loco.  Ulaz je besplatan.

A i Dječji odjel knjižnice ispred svog prostora u Kranjčevićevoj priprema program za najmlađe – ovoga puta tema je cvijeće: u pričaonici će se pričati priča ‘Plesna haljina žutog maslačka’, a u radionici će se izrađivati cvijeće od krep papira.

U sklopu programa na pješačkoj zoni održat će se i koncert kod fontane – nastupaju puhački i tamburaški sastav Glazbene škole Fran Lhotka.

najčitanije