U prometnoj nesreći 39-godišnja vozačica zadobila teške tjelesne ozljede opasne za život

imp

Pod utjecajem alkohola od 1,77 promila prešao na suprotnu prometnu traku i udario u vozilo iz suprotnog smjera

Županijska policija je priopćila da se u subotu, 27. studenog oko 18.30 sati, u Novom Selu Palanječkom dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

 

Do nesreće je došlo kada je 25-godišnjak s područja Popovače upravljajući osobnim vozilom kutinskih registracija pod utjecajem alkohola od 1,77 promila uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake prešao na suprotnu traku i udario u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

 

Vozilom je upravljala 39-godišnjakinja, a u vozilu su se kao putnici nalazili 73-godišnjakinja, 68-godišnjakinja i 6-godišnje dijete. Sudionici ove prometne nesreće su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede, a 39-godišnjoj vozačici teške tjelesne ozljede opasne za život.

 

Protiv 25-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

 

Zbog navedene prometne nesreće u vremenu od 18.25 do 19.25 sati cesta je bila zatvorena za sav promet, te se u vremenu od 19.25 do 21.30 sati promet odvijao jednom kolničkom trakom.

najčitanije