U ponedjeljak počinje sezona grijanja

imp

Radijator Grijanje 1

HEP-Toplinarstvo u ponedjeljak, 16.listopada, počinje s uključivanjem grijanja za približno 130.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću, javili su iz ove kompanije.

 

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Mega 300 X 250

 

Napominju kako će proces uspostavljanja isporuke toplinske energije za kupce spojene na toplinske sustave trajati približno tri dana.

 

Toplinski sustavi su spremni za novu ogrjevnu sezonu, a HEP-Toplinarstvo poziva manji dio krajnjih kupaca koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe.”, istaknuli su u svom priopćenju.

 

Nakon završetka radova na unutranjim instalacijama predstavnici suvlasnika ili upravitelji zgrada trebaju HEP-Toplinarstvu dostaviti pisanu izjavu da su instalacije ispravne i spremne za prihvat toplinske energije, kako bi se u svim zgradama moglo uključiti grijanje.

 

Ogrjevna sezona završit će najkasnije 15. svibnja 2024. godine, a odluka o točnom terminu isključivanja grijanja donijet će se ovisno o vremenskim uvjetima, poručuje HEP-Toplinarstvo.

najčitanije