U petak 2.Sajam robotike i automatizacije

imp

Sajam Robotike 3

Tehnička škola Sisak u petak organizira 2.Sajam robotike i automatizacije. Na Sajmu će se posjetiteljima predstaviti 22 izlagača. Cilj sajma je prikazati najnovija tehnološka dostignuća u području automatizacije industrijskih procesa i robotike, ali i predstaviti i Centar te njegove strukovno nastavne procese i modernu opremu koja mu to omogućuje.

 

„Izlagači će predstaviti svoje proizvode iz područja robotike i automatizacije, fakulteti će održati predavanja, a Tehnička škola Sisak predstavit će svoje programe i opremu nabavljenu u sklopu projekta Regionalni centar kompetentnosti.“, rekao je prof. Dario Vuić najavljujući sajam.

 

Sajam Robotike 1

 

Sajam će se održati 7.lipnja u prostorijama RCK Tehničke škole, bivšoj hali Uradi sam s početkom u 10 sati.

„Oprema izložena u našim prostorima redovito se koristi u strukovnom obrazovanju nših učenika, ali i odraslih, a omogućava stjecanje širokog spektra stručnih kompetencija u područjima strojarstav, elektrotehnike, mehatronike i robotike. Zahvaljujući aktivnostima Centra, naši nastavnici se redovito educiraju osiguravajući visoku kvalitetu nastave prilagođenu suvremenim zahtjevima tržišza rada.“, istaknuo je Davor Malović ravnatelj Tehničke škole Sisak.

 

Izlagači će na sajmu pokazati najnovije proizvode, usluge i tehnička rješenja u području automatizacije, industrijske robotike, mobilne robotike, CNC tehnologija, industrije 4.0., industrijske pneumatike kao i senzorne integracije.

 

Popis izlagača na Sajmu robotike i automatizacije:

1. FESTO

2. DMG Mori Hrvatska

3. Topomatika

4. Digitalni razrez Zund, Sportera

5. Gideon brothers

6. Pulsar Labs

7. SOLDERIX

8. Vector Tech

9. TVZ

10. Metalurški fakultet Sisak

11. Hrvatski zavod za zapošljavanje Sisak

12. Inkubator PISMO

13. SIEMENS

14. STROJOTEHNIKA

15. Lexsolar – Rimac

16. BELMET97

17. HGK – Županijska komora Sisak

18. Strojarska Tehnička škola Fran Bošnjaković

19. ALTPRO

20. Rotometal Alati

21. FER, Sveučilište u Zagrebu – Laboratorij za robotiku i inteligentne sustave upravljanja

22. Tehnički fakultet, Sveučilište u Rijeci

 

 

„Posjetite Sajam robotike i automatizacije u Sisku 7.lipnja i otkrijte svijet robota i automatizirane proizvodnje.“, poručuju iz Tehničke škole Sisak.

 

Sajam Robotike 2

najčitanije